General Information


Uanset hvilken rejse du skal på, betaler det sig at vælge Visumservice - vi ved hvad der kræves for at få visum til Australien.

Danske statsborgere behøver ikke turist- eller forretningsvisum til Australien hvis man opholder sig under 90 dage i landet. I stedet skal de registrere sig med en e-visa ansøgning. Hvis du ikke er kvalificeret til et e-visum, eller behøver hjælp med arbejdstilladelser, forretningsvisum eller crew-visum til Australien, så vælg visumkategori i menuen ovenover.

 

  1. Send følgende dokumenter

    Australien Legalization Ansøgning

    Haag konventionen

     

    Australien er medlem af Haag-konventionen hvilket forenkler processen når det kommer til legalisering af dokumenter. Formålet med konventionen er at fjerne kravet om diplomatiske eller konsulære legaliseringer af dokumenter. For at få et dokument godkendt i et land som er medlem af Haag-konventionen skal der anvendes et apostille stempel.

    Krav

     

    • Alle dokumenter skal stemples af Udenrigsministeriet.
    • Nogen dokumenter skal attesteres af en notar før Udenrigsministeriet kan godkende dokumenterne.