General Information


Nordiske statsborgere skal ikke have turist eller forretningsvisum, for ophold under 90 dage.

Har du brug for en arbejdstilladelse til Brasilien, så lønner det sig at benytte Visumservice. Vi har lang erfaring og et godt samarbejde med ambassaden og ved hvad der skal til, for at du får visum. Du kan nu ansøge om din godkendelse hos arbejdsministeriet i Brasilien direkte igennem Visumservice.  
Venligst udfyld 
dette skema, hvis du ønsker Visumservice skal håndtere din godkendelse.

Vælg visumkategori i menuen ovenfor, for at se alle visumkrav og bestilling af visum.


 

 

  1. Send følgende dokumenter

    Brasilien Turistvisum Ansøgning
    • Danske statsborgere behøver ikke visum for turist- og forretningsrejse til Brasilien, da man må opholde sig visumfrit i landet i op til 90 dage.