General Information


Uanset hvilken rejse du skal på, betaler det sig at vælge Visumservice - vi ved hvad der kræves for at få visum til Canada.

Danske statsborgere behøver ikke turist- eller forretningsvisum til Canada hvis man opholder sig under 90 dage i landet. I stedet skal de registrere sig med en e-visa ansøgning.

 

  1. Send følgende dokumenter

    Canada Legalization Ansøgning

    Legaliserer følgende dokumenter:

    • juridiske
    • uddannelsesbeviser 
    • faglige
    • kommercielle

    Tillægskrav:

    • Originale dokumenter

    Behandlingstid:

    • 1-2 uger