General Information

 

Nordiske statsborgere: Visumfri i indtil 90 dage 

Krav

  • Pas i original, som er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse

     

 

  1. Send følgende dokumenter

    Dominikanske Republik Legalization Ansøgning

    NB. Apostille fra Den dominikanske republik accepteres ikke i Østrig, Belgien, Tyskland og Holland