General Information


Alle personer med dansk, norsk og islandsk pas kan rejse op til 21 dage på ferie eller forretningsrejse til Filippinerne uden visum.

Det er et krav at pas er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse.

For yderligere information kontakt venligst den pågældende ambassade direkte.

Vær opmærksom på, at personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den Fillipinske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

  1. Vælg visumtype i menuen ovenfor

  2. Send følgende dokumenter

    Filippinerne Forretningsvisum Ansøgning

    Vedlæg venligst følgende i din ansøgning om forretningsvisum til Fillipinerne:

    • Pas i original, som er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse fra Fillipinerne
       
    • Ansøgningsskema til ambassaden, som er udfyldt og underskrevet. Spar tid! Udfyld dette forenklede ansøgningsskema, hvis du ønsker, at Visumservice udfylder din ansøgning for dig. Det koster 300,- pr. ansøgning
       
    • Pasfoto - se kravene her. Visumservice kan udskrive pasfoto til dig for 100,- pr. ansøgning. Send et foto til info@visumservice.dk, hvis du ønsker dette
       
    • Invitationsbrev fra kunde/partner i Fillipinerne, som skal besøges. Dette skal være stemplet og signeret af den inviterende part i Fillipinerne. Se kravene her.
       
    • Garantibrev fra arbejdsgiver i Danmark, der bekræfter, at virksomheden tager ansvar for den ansatte under hele forretningsrejsen. Se kravene her



    Specielle regler gælder for følgende:

    • Udenlandske statsborgere fra et EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis og bopælsattest

    • Udenlandske statsborgere fra et ikke EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis, opholdstilladelse og bopælsattest



    Ambassadens behandlingstid:

    • 3-4 arbejdsdage

       

    Antal indrejser og gyldighed:

    • Single entry- validity 3 months max 59 days per stay
       
    • Multiple entries - validity 6 months max 59 days per stay
       
    • Multiple entries - validity 1 year max 59 days per stay

     

     

Price example:

Fortsæt med bestillingen for at vælge det type visum du ønsker samt tjenester.

Total pris inkl. 25% moms:

0,00 DKK