General Information

 

Nordiske statsborgere til Jordan kan opnå visum ved ankomst, det er ikke nødvendigt at søge visum inden afrejse.

For yderligere information kontakt venligst den pågældende ambassade direkte.

Vær opmærksom på, at personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Jordans Konsulat for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

 
  1. Send følgende dokumenter

    Jordan Forretningsvisum Ansøgning

    Vedlæg venligst følgende i din ansøgning om forretningsvisum til Jordan

    • Pas i original, som er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse fra Jordan

    • Ansøgningsskema til ambassaden, som er udfyldt og underskrevet. Spar tid! Udfyld dette forenklede ansøgningsskema, hvis du ønsker, at Visumservice udfylder din ansøgning for dig. Det koster 300,- pr. ansøgning

    • Pasfoto - se kravene her. Visumservice kan udskrive pasfoto til dig for 100,- pr. ansøgning. Send et foto til info@visumservice.dk, hvis du ønsker dette
       

    Specielle regler gælder for følgende:

    • Udenlandske statsborgere fra et EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis og bopælsattest

    • Udenlandske statsborgere fra et ikke EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis, opholdstilladelse og bopælsattest
       

    Ambassadens behandlingstid:

    • 4 arbejdsdage

    • Ekspres samme dag

     

    Antal indrejser og gyldighed:

    Én indrejse med op til 90 dages ophold. Gyldig i to måneder fra den dato, hvor viseringen er udstedt af ambassaden