General Information

Danske statsborgere behøver kun et pas og turistvisum (leveres til allerejsende på flyet) for indrejse i Mexico, og kan opholde sig 180 dage i landet. Alle rejsende til Mexico, bør tegne rejse-og sygeforsikring, før de rejser.
Hvis du rejser for at arbejde i Mexico, skal du have et arbejdsvisum, som skal skaffes inden afrejse. Alle rejsende, der vil arbejde i Mexico, skal møde op på den mexicanske ambassade personligt, for at visummet kan blive godkendt af ambassaden.

NB: Visumservice kan i øjeblikket ikke assistere i forbindelse med visum til Mexico. Skulle folk/virksomheder trænge hjælp til at ansøge om visum bør de kontakte ambassaden direkte.

  1. Send følgende dokumenter

    Mexico Turistvisum Ansøgning

    Danskere behøver kun et pas og turistvisum (leveres til alle rejsende på flyet) for indrejse i Mexico, og kan opholde sig 180 dage i landet. Alle rejsende til Mexico, bør tegne rejse-og sygeforsikring, før de rejser.

    Det er ikke nødvendigt at søge om visum før afrejse.