Haag konventionen

  1. Vælg visumtype i menuen ovenfor

    New Zealand  Ansøgning

    General Information

    Danskere behøver ikke visum for ophold i op til tre måneder i New Zealand. Du skal stadig være i stand til at give rejsedokumenter. For yderligere information se New Zealand indvandringsmyndighedernes hjemmeside.

    Visumservice kan hjælpe dig med at få et arbejdsvisum til New Zealand.

    http://www.immigration.govt.nz/

    Når du udrejse med fly, skal man betale lufthavnsskat på 25 NZD.

    Danmark har en opholdsaftale om at arbejdsvisum til New Zealand, som giver danske borgere under 31 år ret til at bo og arbejde i New Zealand i 12 måneder.

    New Zealand har ingen specifikke regler i henhold til passet gyldighed, men vær opmærksom på, at landene i Asien, som normalt kræver, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter udrejse, for alle ture gennem Asien. Ved rejser via USA skal være enten passet være maskinlæsbart eller visummet.