General Information

Visum for ophold gældende i to uger bliver udstedt i lufthavnen ved ankomst og koster Qatar riyal 100 Det er muligt at forlænge visummet yderligere 2 uger.
Midlertidigt pas, accepteres ikke som et indrejse dokument i Qatar. Vi beder alle rejsende til Qatar om at sikre at de har gyldigt pas for ophold.

  1. Send følgende dokumenter

    Qatar Legalization Ansøgning

    Haag konventionen

    • Qatar er ikke medlem af Haag konventionen.

    Krav

    • Alle dokumenter skal stemples af Udenrigsministeriet.
    • Nogen dokumenter skal attesteres af en notar før Udenrigsministeriet kan godkende dokumenterne.
    • Handelsdokumenter skal stemples af Dansk Industri.
    • Den saudi arabiske ambassade i København kan håndtere legaliseringsprocessen på vegne af Qatar.