General Information


Skal du til Thailand kan det betale sig at vælge Visumservice, vi har stor erfaring med visumansøgninger og vi kan assistere dig hurtigt, sikkert og enkelt.

Alle nordiske statsborgere som rejser til Thailand skal have visum inden afrejse, medmindre rejsen er under 30 dage kan du få turistvisum ved ankomst.

Vær opmærksom på, at personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den Thailandske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

 

  1. Vælg visumtype i menuen ovenfor

  2. Send følgende dokumenter

    Thailand Turistvisum Ansøgning


    Vedlæg venligst følgende i din ansøgning om turistvisum til Thailand:

    • Pas i original, som er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse fra Thailand
       
    • Ansøgningsskema til ambassaden, som er udfyldt og underskrevet. Udfyld dette forenklede ansøgningsskema, hvis du ønsker, at Visumservice udfylder din ansøgning for dig. Det koster 300,- pr. ansøgning
       
    • Pasfoto - se kravene her. Visumservice kan udskrive pasfoto til dig for 100,- pr. ansøgning. Send et foto til info@visumservice.dk, hvis du ønsker dette
       
    • Fly- og hotelbooking
       
    • Kopi af informationssiden i pas
       
    • Søger du Multiple turist visa 6 måneder skal du desuden vedlægge bankkonto udskrift med min. 37.000 kr. på indestående konto


    Personer, der ansøger om et Non Immigrant-visum skal udover ovenstående desuden vedlægge følgende:

    • Dokumentation på, at den rejsende har en månedlig indkomst på mere end 12.500 kr.
       
    • Bevis på pensionering
       

    Specielle regler gælder for følgende:

    • Udenlandske statsborgere fra et EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis eller bopælsattest
       
    • Udenlandske statsborgere fra et ikke EU-land skal vedlægge kopi af opholdstilladelse og sygesikringsbevis eller bopælsattest
       

    Ambassadens behandlingstid:

    • 5-7 arbejdsdage 
       

    Antal indrejser og gyldighed:

    • Single-entry visa gyldigt 3 måneder fra visum er udsted med 60 dages ophold i Thailand
       
    • Multiple-enrtry visa gyldigt 6 måneder fra visum er udstedt med optil 60 dages ophold i Thailand. Efter 60 dage skal rejsende krydse grænsen og får igen optil 60 dage
       
    • Non Immigrant-visum: gyldigt i 90 dage uden at skulle forlade landet 

     

Price example:

Fortsæt med bestillingen for at vælge det type visum du ønsker samt tjenester.

  • Ambassade Gebyr

    Thailand - tourist visa - single entry - 3 months

    250,00 DKK

  • Fragt

    *DHL - Next day 16.00 - (not weekends) Safest option

    350,00 DKK

  • Visumservice servicegebyr

    *Visumservice

    750,00 DKK

Total pris inkl. 25% moms:

1350,00 DKK