Haag konventionen

  1. Vælg visumtype i menuen ovenfor

    Vietnam  Ansøgning

    General Information


    Danske statsborgere kan opnå visum ved ankomst til Vietnam. Det er et krav at pas er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse.

    Skal du til Vietnam i mere end 15 dage er det nødvendigt at søge om visum, og det kan betale sig at vælge Visumservice, da vi har stor erfaring med visumansøgninger og vi kan assistere dig hurtigt, sikkert og enkelt.
     
    Vær opmærksom på, at personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den Vietnamesiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.