General Information


Danske statsborgere kan opnå visum ved ankomst til Vietnam. Det er et krav at pas er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse.

Skal du til Vietnam i mere end 15 dage er det nødvendigt at søge om visum, og det kan betale sig at vælge Visumservice, da vi har stor erfaring med visumansøgninger og vi kan assistere dig hurtigt, sikkert og enkelt.
 
Vær opmærksom på, at personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den Vietnamesiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.
 
  1. Tryk på "søg visum nu" knappen for at bestille dit visum.

  2. Send følgende dokumenter

    Vietnam Forretningsvisum Ansøgning


    Vedlæg venligst følgende i din ansøgning om forretningsvisum til Vietnam

    • Pas i original, som er gyldigt i mindst seks måneder efter sidste udrejse fra Vietnam
       
    • Ansøgningsskema til ambassaden, som er udfyldt og underskrevet. Udfyld dette forenklede ansøgningsskema, hvis du ønsker, at Visumservice udfylder din ansøgning for dig. Det koster 300,- pr. ansøgning
       
    • Pasfoto - se kravene her. Visumservice kan udskrive pasfoto til dig for 100,- pr. ansøgning. Send et foto til info@visumservice.dk, hvis du ønsker dette
       
    • Invitationsbrev fra kunde/partner i Vietnam, som skal besøges. Dette skal være stemplet og signeret af den inviterende part i Vietnam. Se kravene her
       
    • Garantibrev fra arbejdsgiver i Danmark, der bekræfter, at virksomheden tager ansvar for den ansatte under hele forretningsrejsen. Se kravene her

       

    Specielle regler gælder for følgende:

    • Udenlandske statsborgere fra et EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis og bopælsattest
       
    • Udenlandske statsborgere fra et ikke EU-land skal vedlægge kopi af sygesikringsbevis, opholdstilladelse og bopælsattest

       

    Ambassadens behandlingstid:

    • 1-2 uger
       
    • Ekspresbehandling 1-3 arbejdsdage
       
    • Bemærk ambassaden har kun åbent tirsdag og torsdag  

       

    Antal indrejser og gyldighed:

    • Én indrejse: gyldig i én til tre måneder, hvor datoerne for opholdet bestemmes ud fra ansøgningsskemaet
       
    • Flere indrejser: gyldig i én til tre måneder, hvor datoerne for opholdet bestemmes ud fra ansøgningsskemaet

Price example:

Fortsæt med bestillingen for at vælge det type visum du ønsker samt tjenester.

  • Ambassade Gebyr

    Vietnam - business visa - single entry - 3 month

    750,00 DKK

  • Fragt

    *DHL - Next day 16.00 - (not weekends) Safest option

    350,00 DKK

  • Visumservice servicegebyr

    *Visumservice

    750,00 DKK

Total pris inkl. 25% moms:

1850,00 DKK