Vaccination

I forbindelse med din rejse til udlandet kan der være behov for vaccinationer og rådgivning om sygdomme og andre fysiske belastninger, man kan udsættes for under rejsen. Tidligere eller eksisterende sygdomme kan have indvirkning på valg af vaccinationer og medicin. Vær ekstra opmærksom, hvis du skal til områder med malaria.

Visumservice kan desværre ikke rådgive dig i forbindelse med vaccinationer og rejsemedicinske spørgsmål. 

Danske Lægers Vaccinationsservice's (DLVS) hjemmeside kan du se, hvilke vacciner der er de officielt anbefalede til de forskellige rejsemål, læse relevante rejseråd ligesom du kan bestille tid til vaccination.

Når du kommer til en vaccination hos DLVS vil du blive vejledt og vaccineret af specialister i tropesygdomme og/eller infektionssygdomme.  Vi vil derfor anbefale, at du bliver undersøgt af en specialist i tropiske/udenlandske sygdomme minimum fire uger inden afrejse. 

I Danmark er der med få undtagelser ingen offentlig tilskud til vaccination, og derfor skal man selv betale for behandlingen. Betalingen sker direkte på klinikken, og der kan betales med Dankort samt de gængse kreditkort.

Det er muligt at opnå 15% i rabat på vaccination hos DLVS (der er dog ingen rabat på vaccination mod Japansk Hjernehindebetændelse og livmoderhalskræft (HPV)), såfremt du oplyser, at du er kunde hos Visumservice. Medbring gerne dokumentation for dit forhold til Visumservice, eksempelvis kopi af faktura e.l.