Vores services

Visum:

Et stigende antal lande kræver i dag visum for at få indrejsetilladelse til landet. Det er ikke altid let at finde ud af, hvilke dokumenter, der kræves, og dette kan i visse tilfælde forhindre folk i at nå deres rejse.

Hos Visumservice har vi specialiseret os i visumansøgninger. Vi behandler ansøgninger til alle lande og er bekendte med de love og regler, som er gældende for destinationen. Gennem et bredt netværk af partnere over hele verden, kan vi tilbyde hurtig ekspedition og effektive løsninger.

Vi kan også tilpasse dit visum, så det passer til din rejse, både med hensyn til gyldigheden af ​​visum, og om du rejser ind i landet på andre måder end med fly.

Arbejds- og opholdstilladelse:

Det kan ofte være et problem at arrangere arbejdstilladelse i et andet land. Der er mange nødvendige dokumenter, som skal indhentes, og ofte skal de oversættes til andre sprog end dansk.

Visumservice har stor erfaring med dette, og kan hjælpe med legalisering af dokumenter, oversættelse og oplysninger om, hvad der kræves. Derudover hjælper vi til med at levere ansøgninger til ambassader eller forberede en ansøgning, så den er klar til levering hos udlændingemyndighederne.

Legalisering og oversættelse:

International handel og kontakt indebærer ofte at skulle beskæftige sig med dokumentation på et andet sprog end dansk. Visumservice arrangerer legalisering af dokumenter til alle lande, uanset om det er en fødsels- eller vielsesattest, diplom, eksportdokumenter eller andet, der skal legaliseres. Vi vil altid informere kunden om dokumentet kan anvendes eller skal have apostillestempel eller legaliseres på landets ambassade.
 
Vi legaliserer desuden dokumenter til alle lande og kontrollerer alle dokumenterne, før vi legaliserer dem, og vi kan også tilbyde oversættelse efter behov. Visumservice har indgået en aftale med statsautoriserede translatører og kan oversætte til og fra alle sprog. Vores agenter og samarbejdspartnere rundt om i verden kan håndtere legalisering af dokumenter med anden oprindelse end dansk.

Kurérservice:

Visumservice har aftaler med flere transportør- og kurérfirmaer. Vi kan sende ekspres til hele landet, både for levering til os, men også til dig som kunde efter endt ekspedition. Vi har også tredjepartsaftaler for fragt, så vi kan levere direkte til dig fra andre lande.

Erhverv:

Enhver, der har en høj rejseaktivitet ved, at et visum ofte kan være en meget vanskelig og tidskrævende proces. Vi håndterer visumansøgninger til de fleste lande i verden hver dag, og kan spare dig både tid og penge.
 
Visumservice har et online system, hvor du nemt kan logge ind for at finde visuminformation, downloade ansøgningsskemaer og bestille tjenester og transport. Dette system er til enhver tid opdateret, og gælder for alle lande, der kræver visum.

Vi tilbyder fuld service ved, at vi afhenter dokumenter på den ønskede adresse, håndterer visumansøgningen og returnerer passet med visum. Visumservice har gode priser på alle former for transport - hvad enten det gælder ekspres eller normal ekspedition.

Besøg sektionen Ny erhvervskunde for flere oplysninger.